2010. július 8., csütörtök

Autóhitelekről...

Az autóhitel nagyon hasznos dolog mindazok részére akik új gépjárműt akarnak vásárolni. Az autóhitel természetesen használt autók finanszírozására is felvehető. Az autóhitel típusa és összege különféle lehet. A hitel felvételéhez sok feltétel áll fent. Pl. munkaviszonyunknak kell lenni, be kell mutatni az adószámunkat is, a lakcímkártyánkat, 21 éves kort be kell töltenünk stb.. Az autóhitel egyéni vállalkozók, társas vállalkozók illetve magánszemélyek részére is egyaránt fent áll. Szinte minden esetben szüksége van az adott banknak akitől az autóhitelt igényeljük, valamilyen féle fedezetre. Ha pl. korábban már birtokoltunk valamilyen gépjárművet, amelyre már ki van fizetve, akkor ebben az esetben, az ügyfél autója szolgálhat fedezetül az adott bank részére. Minden egyes bank sok újabb és újabb remek lehetőségről számol be az autóhitelekkel kapcsolatban. Nem árt azonban, ha alaposan körülnéznünk a bankok terén. Minél többet tudunk meg egy adott bankról, és annak hitelügyintézéséről és annak menetéről, annál nagyobb eséllyel fogjuk megtalálni azt az autóhitelt, amely számunkra a legkedvezőbb lesz.



Az autóhitel szempontjából az nem lényeges általában, hogy a vásárolni kívánt autó honnan származik, tehát, hogy hazai forgalomban lévő-e a gépjármű, vagy pl. külföldről behozott stb.. A futamidő más és más lehet az egyes autó hiteleknél. A lényeg, az, hogy az autóhitel futamideje nem lehet több mint 15 év, tehát az autó nem lehet idősebb 15 évnél. Mire a gépjármű betölti a 15. évet addigra ki kell, hogy legyen fizetve teljes mértékben. Az autóhitel esetében akár csak a többi hitelnél, itt is van kamat. Minél több ideig fizetjük a részletet az egyes autóhiteleknél, annál nagyobb lesz a kamat a későbbiekben. Az autóhitel esetében a minimális hitelösszeg 300 ezer Ft, és a sajáterő min 20%. Érdemes tudnunk, hogy a legtöbb autóhitel folyamatosan változik, amely a hitelpiac fejlődése és változása révén van. Éppen ezért egyes esetekben előfordulhat az, hogy egy-egy autóhitel törlesztő részlete túl magas lesz az egyes hónapok végén.



Vannak egyes cégek, amelyek az autóhitel rugalmasságát úgy garantálják, hogy lehetőséget adnak autóhitel kiváltásra, és az adott hitelek átütemezésére is mivel egyszerre több bankkal is kapcsolatban állnak. Ha autóhitel mellett döntünk, és erre gyorsan szükségünk van, akkor egyszerűen juthatunk szabad felhasználású hitelekhez, akkor ha a gépjármű tehermentes. Az autó értékének akár már 80%-át is felvehetjük hitelként, és ez alatt az autót a futamidő alatt szabadon használhatjuk és mindvégig a tulajdonunkban maradhat. Az autóhitel tehát remek dolog, amely egyre több lehetőséget nyújt az ügyfelek számára.

1 megjegyzés:

  1. Pénzügyi válságban van, és pénzt keres saját vállalkozásának megkezdéséhez vagy számláinak kifizetéséhez? Mindannyian alacsony típusú, 2% -os kamatozású hiteleket alkalmazunk, e-mailben a (TRUSTLOAN88@GMAIL.COM) vagy a WhatsApp Us webhelyre. a +1 443 281 3404 telefonszámon

    VálaszTörlés